We proberen zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor de zorgvragen van onze patiënten. Echter, we lopen wel aan tegen dat wat maximaal haalbaar is, binnen de geldende richtlijnen en adviezen van onze beroepsgroep, zorggroep en het RIVM. Hieronder willen wij u informeren over enkele maatregelen die wij op onze praktijk hebben genomen.

 

Spreekuren:

We hebben aanpassing moeten doen aan de spreekuurtijden, beltijden en beschikbaarheid op het spreekuur. We hebben op dit moment minder capaciteit op de spreekuren, waardoor het kan zijn dat u niet altijd op dezelfde dag terecht kan op het spreekuur. Onze assistentes zullen samen met u de mogelijkheden bespreken en u proberen zo goed mogelijk te helpen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

We hebben een aantal regels opgesteld als u naar de praktijk toe komt:

  • Kom alleen naar uw afspraak! Tenzij u afhankelijk bent van begeleiding.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
  • Meld u aan bij de doktersassistente.
  • Houd te allen tijde 1.5 meter afstand van medewerkers en medepatiënten.

Nog altijd geldt:

Wanneer u luchtwegklachten heeft en/of koorts, blijf dan thuis en neem altijd eerst per telefoon contact op met de assistente.

Kom dus niet (zomaar) naar de praktijk toe!

Mondkapjes:

In aansluiting op het landelijk advies, is het dragen van een mondkapje bij bezoek aan onze praktijk en apotheek verplicht.

Indien u beschikt over eigen mondkapjes, wilt u dan a.u.b. zoveel mogelijk gebruik maken van uw eigen mondkapjes. Voor onze patiënten die geen eigen mondkapje hebben, hebben wij ze beschikbaar op de praktijk.

 

Wij doen er alles aan om, ondanks alle maatregelen en beperkingen, voor u klaar te staan en u de zorg te geven die nodig is. Wij vragen en danken u voor uw begrip en medewerking!